Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Οκλαχόμα: Τρένο χτυπάει νταλίκα και τα αμάξια στην καρότσα απογειώνονται – Βίντεο

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή της σύγκρουσης ενός τρένου με μια νταλίκα που μεταφέρει αμάξια στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή, που τα οχήματα στη νταλίκα απογειώθηκαν στον αέρα. Στις εντυπωσιακές εικόνες που ακολουθούν, το φορτηγό φαίνεται να κολλάει στη μέση των γραμμών, με τις μπάρες να κατεβαίνουν προειδοποιώντας ότι το τρένο καταφτάνει. Λίγες μόλις στιγμές αργότερα το τρένο καταφτάνει και χτυπάει την νταλίκα με τα αυτοκίνητα. Τα αμάξια στην καρότσα του φορτηγού πετάγονται ψηλά στον αέρα από τη δύναμη της σύγκρουσης.

Ευτυχώς, μόνο 5 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά στο ατύχημα και χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο. Και οι 5 ήταν επιβάτες στην αμαξοστοιχία, με τον οδηγό της νταλίκας και τον σκύλο του να γλιτώνουν από το ατύχημα χωρίς γρατσουνιά, αν και πολύ αναστατωμένοι.

«Μια νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα κεντραρίστηκε στις γραμμές του τρένου και χτυπήθηκε από μια αμαξοστοιχία. Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε, ωστόσο 5 επιβάτες από το τρένο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο χωρίς σοβαρά τραύματα» ανέφερε η τοπική πυροσβεστική σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook.«Το μπροστινό μέρος της μηχανής του τρένου εκτροχιάστηκε, προκαλώντας μικρές ζημιές σε τμήματα των γραμμών, εμποδίζοντας το τρένο από το να κινηθεί, με τους επιβάτες να μεταφέρονται σε ξενοδοχεία μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες» συνέχισε η πυροσβεστική.

Τελευταία Νέα

Σταϊκούρας στη Βουλή: Τα 15 σημεία για την αναβάθμιση των ελληνικών σιδηροδρόμων

«Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στις 28 Φεβρουαρίου 2023, είναι μια εθνική τραγωδία, που...

Τρίτος αξιωματούχος της ΕΡΓΟΣΕ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση στην έρευνα για το δυστύχημα των Τεμπών

Ο τρίτος κατηγορούμενος που κατέθεσε ενώπιον του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα για...

Ψήφισμα ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αθήνα, 27/3/2024 ΨΗΦΙΣΜΑ               Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο...

Παρόμοια Θέματα